Na Beer festivalu najposjećeniji šator Sarajevske pivare: Odlične reakcije na kvalitet Sarajevskog  


Sarajevska pivara d.d. i ove godine je učestvovala na već tradicionalnom Sarajevo Beer festivalu, a posjetitelji šatora ove domaće pivare  uživali su  u Sarajevskom koje se ponovo proizvodi po proslavljenoj staroj recepturi.

„ Sarajevsko je domaći, lokalni proizvod  i na neki način se smatramo ovdje domaćinom. U Sarajevskoj pivari smo od početka godine napravili brojne izmjene,  među kojima su  i vraćanje starog dobrog okusa i kvaliteta, te prelazak na nove etikete. Smatramo da je Beer festival bio odlična prilika da još jednom upoznamo konzumente s našim aktivnostima.  Prezadovoljni smo  posjećenošću našeg šatora tokom Beer festivala, ali nas posebno raduju izuzetno pozitivne reakcije konzumenata na kvalitet piva,“ rekao je marketing menadžer Sarajevske pivare d.d. Adnan Kamber.

Za posjetitelje šatora Sarajevske pivare d.d.  pripremljeni su  raznovrsni i zanimljivi sadržaji te nagradne igre. Osim Sarajevskog svijetlog i tamnog točenog piva, u ponudi su bili i Sarajevsko premium, bezalkoholno i radler.

Za dodatne  infromacije molimo kontaktirajte:

Melisa Sefer-Liçin

PR Director

Mob.:  +387 62 422 389

Tel.: +387 33 491 143