Dobitnik trećeg automobila u nagradnoj igri Sarajevske pivare iz Čapljine

Sarajevo, 20.9.2018. godine – U nagradnoj igri Sarajevske pivare  “Sreća ispod čepa” koja je trajala od 18. juna do 18. septembra, 90 ljubitelja najstarijeg bh. pivarskog brenda, u dnevnim izvlačenjima osvojili su po jedan Samsung Galaxy J3 mobilni telefon. Glavne nagrade, automobil Citroen C3, dobili su  Alem Ćatović i Radomir Petrović iz Sarajeva te Mujo Šejtanić iz Čapljine.

„Čestitamo dobitnicima i zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali u nagradnoj igri. Izuzetno smo zadovoljni učešćem u nagradnoj igri, jer je tokom tri mjeseca poslano više od 320.000 kodova. Posebno nam je drago što su učesnici ljubitelji Sarajevskog iz svih područja BiH,“ rekla je PR direktorica Sarajevske pivare d.d. Melisa Sefer.

Tri ljubitelja Sarajevskog koji su poslali najviše  kodova dobili su  i po jedan Samsung Galaxy S9. Najviše kodova poslao je Nedžad Čolpa iz Sarajeva  (9265 poslanih kodova), zatim Delić Amel iz Visokog (8400 poslanih kodova) i Vahida Topalović iz Sarajeva (7597 poslanih kodova). Izvlačenja su obavljana na  osnovu posebno dizajniranog programa u kojem su bile evidentirane sve prijave pristigle putem SMS poruka i internet stranice,  a izbor dobitnika se obavljao metodom slučajnog kompjuterskog odabira.