Počinje velika nagradna igra Sarajevske pivare

Sarajevo, 14.7.2017. godine- Sarajevska pivara d.d. organizirala je veliku nagradnu igru pod nazivom „Crveni čep-mobitel u džep“, koja će trajati od 17. jula do 17. septembra 2017. godine.

Tokom trajanja nagradne igre, svi ljubitelji Sarajevskog koji pošalju kod koji se nalazi ispod crvenog čepa imaju mogućnost da svakoga dana osvoje jedan mobitel Samsung Galaxy J3. Dodatno, tri učesnika koja u toku trajanja nagradne igre pošalju najviše SMS poruka sa ispravnim alfanumeričkim kodovima bit će nagrađena jednim  mobitelom Samsung Galaxy S8.

„ Organizacijom ove nagradne igre želimo se zahvaliti svim  ljubiteljima  Sarajevskog  i omogućiti im da, osim uživanja u svom omiljenom pivu, osvoje i primamljive nagrade.  Želimo im mnogo odlične ljetne zabave uz Sarajevsko i mnogo sreće tokom učešća u našoj nagradnoj igri,“ rekla je PR direktorica Sarajevske pivare d.d. Melisa Sefer-Liçin.

Za učešće u nagradnoj igri „Crveni čep- mobitel u džep“ potrebno je kupiti Sarajevsko označeno  crvenim čepom i posebnom etiketom te poslati alfanumerički kod sadržan na unutrašnjoj strani čepa  SMS-om na broj 091 212 407 . Izvlačenja će se izvršiti na osnovu  posebno dizajniranog programa u kojem će biti evidentirane sve pristigle prijave te će se metodom slučajnog kompjuterskog odabira izvršiti izbor dobitnika. Za učestvovanje u nagradnoj igri nema ograničenja, jedan učesnik može poslati neograničen broj poruka za neograničen broj različitih alfanumeričkih kodova. Pravila i sve informacije o nagradnoj igri te rezultati nagradnih izvlačenja bit će objavljeni na web stranici www.sarajevsko.ba. Velika nagradna igra „Sarajevsko povezuje“ počinje u ponedjeljak, 17. jula.