Počinje velika nagradna igra „Sarajevsko povezuje“

Sarajevo,13.7.2016. godine-  Sarajevska pivara d.d. pokrenula je veliku nagradnu igru pod nazivom „Sarajevsko povezuje“, koja će trajati od 15. jula do 7. oktobra 2016. godine. Tokom trajanja nagradne igre, svi ljubitelji Sarajevskog mogu svakoga dana osvojiti bicikl, a sedmične nagrade su tableti, električni roštilji i frižideri puni piva. Mjesečne nagrade su skuteri, laptopi i LCD televizori, dok je glavna nagrada novi Volkswagen Tiguan.

„Želimo i na ovaj način naše konzumente nagraditi za vjernost, i dati im mogućnost da, osim odlične zabave uz svoje omiljeno pivo, osvoje i vrijedne nagrade. Svakoga dana naši potrošači imaju šansu da osvoje nagradu i želimo im mnogo sreće tokom učešća u nagradnoj igri,“ rekla je PR direktorica Sarajevske pivare d.d. Melisa Sefer-Liçin.

Za učešće u nagradnoj igri „Sarajevsko povezuje“ potrebno je kupiti Sarajevsko te poslati  identifikacioni broj fiskalne mašine (IBFM) i broj fiskalnog računa (BF) putem SMS-a na broj 091 212 407. U nagradnoj igri se može učestvovati i  ispunjavanjem obrasca koji se nalazi na internet stranici www.sarajevsko.ba. Svi kupci mogu učestvovati u nagradnoj igri s neograničenim brojem prijava, a račun od kupovine treba biti sačuvan do isteka nagradne igre. Za učestvovanje u nagradnoj igri nema ograničenja, jedan učesnik može poslati neograničen broj poruka za neograničen broj različitih računa. S jednim fiskalnim računom se u nagradnoj igri može učestvovati samo jednom. Izvlačenja će se izvršiti na osnovu  posebno dizajniranog programa u kojem će biti evidentirane sve pristigle prijave te će se metodom slučajnog kompjuterskog odabira izvršiti izbor dobitnika. Pravila i sve informacije o nagradnoj igri te rezultati nagradnih izvlačenja bit će objavljeni na web stranici www.sarajevsko.ba, dok će u dnevnim novinama Oslobođenje jednom sedmično biti objavljeni dobitnici za prethodnu sedmicu. Velika nagradna igra „Sarajevsko povezuje“ počinje u petak, 15. jula.